Een absolute winnaar: deze blog is in 2023 het meest gelezen.

Gepubliceerd op 28 december 2023 om 12:18


Een absolute winnaar: deze blog is in 2023 het meest gelezen. Bron: Analytics.

De betrokkenheidsduur was ook niet mis, bijna 3 volle minuten! 'Wat zijn triggers en hoe kun je hiermee het beste omgaan?'

 

Omgaan met triggers in 2024? 

'Triggers', een term die niet langer vreemd is in een gesprek over mentaal welzijn. Deze krachtige prikkels kunnen een diepe impact hebben. 

Woede, verdriet, angst - een cascade van emoties die vaak buitenproportioneel lijken, maar die allemaal hun oorsprong vinden in triggers. De blog legt uit dat deze emoties aan de voet liggen van ons gedrag en dat het begrijpen van triggers een cruciale stap is naar heling. 

 

In een tijd waarin mentale gezondheid een prioriteit is geworden, heeft deze blog niet alleen de meeste lezers aangetrokken, maar ook een blijvende indruk achtergelaten. Met de kracht van erkenning als kernboodschap, leidt deze blog je naar een dieper begrip van jezelf en anderen. En biedt het een helpende hand aan degenen die worstelen met de complexiteit van triggers en emoties.

 

Lees: Triggers! Wat zijn het en hoe kun je hiermee omgaan?

Gepubliceerd op 17 oktober 2023 om 11:38

Een absolute winnaar: deze blog is in 2023 het meest gelezen. Bron: Analytics. De betrokkenheidsduur was ook niet mis, bijna 3 volle minuten! 'Wat zijn triggers en hoe kun je hiermee het beste omgaan?  Omgaan met triggers in 2024?  'Triggers', een term di


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.