Daphne  •  Wie ben ik en wat maakt het verschil?


Wat zeggen mensen over:
Daphne en haar
begeleiding?


Dit vind jij leuk:Klik hier voor een gratis adviesconsult.

Reserveer direct een gratis eerste gesprek:
via zoom, bij mij in de praktijk of op een andere gewenste locatie.@hartogconflict


REVIEWS  uwCONFLICT.NL 


Linda van Beek - Nijkerk

★ ★ ★ ★ ★ 

Daphne is breed gespecialiseerd. Heeft veel kennis en inzichten. Ze helpt mij echt verder in mijn ontwikkeling. Ze geeft mooie huiswerk opdrachten. Ze weet waarover ze praat. Een hele goede therapeut. Blij met haar.


Anke Miedema - Amersfoort

★ ★ ★ ★ ★ 

Fijne therapeut!!


Anoniem - Amersfoort

★ ★ ★ ★ ★ 

Na een paar EMDR sessies herboren. Ik was wat sceptisch, maar nu ben ik om. Ik raad EMDR aan voor mensen met een trauma! Fijne psycholoog.


Yilmaz Coşkun - Amersfoort

★ ★ ★ ★ ★ 

Een behandelaar zonder oordeel. Respect voor de normen en waarden van anderen. Door onverwerkte dingen uit het verleden, liep ik in mijn relatie vast. Samen en alleen hebben we hard gewerkt aan onze relatieproblemen, met succes. Dankbaar.


Jan Westerling - Baarn

★ ★ ★ ★ ★ 

Daphne krijgt je snel rustig. Hierdoor kon ik helderder nadenken. Ze is objectief en krijgt het beeld compleet. Ze heeft ontzettend veel goede tips in huis, waarmee je meteen al aan de slag kan. Dit maakte al verschil sinds de eerste sessie. Top coach!


Anoniem - Bunschoten Spakenburg

★ ★ ★ ★ ★ 

Ik wist het even niet meer! Gelukkig werd ik doorverwezen naar Daphne. Zij is een warme en begripvolle therapeut. Zij vraagt veel door, waardoor we snel bij de zere plek kwamen. Hypnose therapie deed verrassend goed zijn werk. Bedankt!


Anoniem - Amersfoort

★ ★ ★ ★ ★ 

Daphne weet je los te krijgen, ze gaat naar de kern. Ik voel mij vanaf het eerste telefoontje gehoord, een hele fijne vrouw om mee te werken. Haar begeleiding is heel persoonlijk, bellen mag altijd. Dat voelt veilig, mogen terugvallen op iemand. Ik kan niet anders dan blij zijn met haar hulp.


Bart Koelewijn - Bunschoten Spakenburg

★ ★ ★ ★ ★ 

Een hele warme, toegankelijke specialist. Zij heeft ontzettend de tijd voor mij genomen, telefonisch en een eerste gesprek. Hoewel ik graag bij haar in behandeling zou gaan, heeft zij mij doorverwezen naar de huisarts. Mijn behandeling zou (en is) inmiddels elders gestart, vanwege beperkende factoren. 

Heel echt en open. Ook over haar 'limits'. Een medicinaal verhaal.


Ben de Haan - Amersfoort

★ ★ ★ ★ ★ 

Fijne mediator! Het mediation traject verliep efficiënt, waardoor ik mijn focus weer op de positieve dingen in mijn bedrijf kon richten.


Jo Borgschot - Amersfoort

★ ★ ★ ★ ★ 

Toegankelijke en kalme gesprekspartner, zij brengt de spanning omlaag en dit werkt goed! Top coach!


Marion van der Snee - Leusden

★ ★ ★ ★ ★ 

Hartelijke ontvangst en een fijn, open gesprek. Waardoor ook het arbeidsconflict op een open en constructieve manier besproken kon worden en het niet tot een escalatie kwam, omdat de opgebouwde spanning werd herkent en er op werd gereageerd. Een goede start om een en ander verder op een voor beide partijen bevredigende manier op te lossen.


Peter van de Groep - Amersfoort

★ ★ ★ ★ ★ 

Een efficiënte arbeidsmediator! Zij heeft bij ons een arbeidsmediation begeleidt wat escalatie in tijd en kosten heeft doen voorkomen, een échte aanrader!


Johanna Boiten - Amersfoort

★ ★ ★ ★ ★ 

In gesprek met Daphne is haar toewijding merkbaar. Zij zoekt op kundige wijze naar de juiste vraagstelling met focus op de kwestie. Daphne durft naar de zere plek te gaan, zij kijkt verder dan wat zich op de voorgrond afspeelt. Daarbij besteed zij met een objectieve blik aandacht aan alle betrokken partijen.


Anoniem - Amersfoort

★ ★ ★ ★ ★ 

Daphne is behulpzaam geweest in het verwerken van het verlies van een dierbare. Ik bleef hangen en zij wees mij op het onvoltooide rouwproces. Achteraf zo duidelijk. Mijn dank is groot. 


Peter de Graaf - Bunschoten Spakenburg

★ ★ ★ ★ ★ 

Ons gezin reageerde goed op de gezinscoaching. Daphne is in de rol van gezinscoach duidelijk, overzichtelijk en doeltreffend. Wij zijn een paar keer in haar praktijk geweest en zij is een aantal keer bij ons thuis geweest, beide werkt prima. Wij hebben een ontzettende fijne ervaring met haar en raden haar dan ook zeker aan.


⇨ Bel voor een vrijblijvend adviesconsult en boek direct je gratis eerste gesprek ⇦