Psychotherapie  •  EMDR  CGT   RET  HYPNO


Psychotherapie in de buurt van Amersfoort!

Psychische problemen oplossen met psychotherapie is de eerste stap naar een stressarm en ontspannen leven.


Een laag zelfbeeld, depressie, PTSS, angst of paniek zijn slechts een greep uit de indicaties voor psychotherapie. Psychotherapie, zoals EMDR biedt enerzijds een gestandaardiseerde behandelingsmethode voor deze (en nog meer) klachtenbeelden, anderzijds biedt het maatwerk. De behandelmethodes CGT en EMDR, gebaseerd op stevig wetenschappelijke kern, wordt beschouwd als eerstekeuzebehandeling volgens vooraanstaande internationale behandelrichtlijnen.

 

Bij uwCONFLICT.NL • mediation en coaching werken we effectief en (taak)gericht aan je psyche en de psychische problemen die je ondervindt. Wanneer er een verbinding is tussen eerdere (traumatische) gebeurtenissen en de huidige problematiek, is er een indicatie voor EMDR (traumaverwerking). Hierna zullen we via cognitieve gedrags- analyse en therapie bij je gevoelens en je gedachten komen. Je leert hoe je een gezondere, meer rationele en ruisvrije benadering kan hanteren, wat leidt tot meer rust en energie. Je leert je te voeden op het positieve, zoals liefde en minder op het negatieve.

 

Hoe zou jij het vinden om in de toekomst substantieel te kunnen bijdragen aan een betere kwaliteit van leven? Scroll even verder voor meer informatie over psychotherapie, de duur en kosten van een psychotherapie traject.

 

Investeren in psychotherapie betekent werken
aan een sterke basis voor de rest van je leven:
Dat wil je niet missen!

Start je psychotherapie met een gratis sessie:

Elk nieuw traject voor psychotherapie begint met een kosteloze eerste ontmoeting. Tijdens deze gratis eerste sessie verkennen we van beide kanten of er een klik is en bepalen we samen of ik de geschikte behandelaar ben.

 

Wanneer we besluiten om samen aan de slag te gaan, maak ik voornamelijk gebruik van gesprekstherapie en cognitieve gedragstherapie. In gevallen van diepgewortelde belemmeringen kan ik ook doelgerichte psychotherapie inzetten, zoals EMDR of Hypnose therapie.

 

Gedurende de sessies voorzie ik je van effectieve en praktische tools. Dit biedt niet alleen waardevol inzicht, maar bevordert ook de verbinding met jezelf en de mensen om je heen.
Mijn manier van werken omvat ook huiswerk opdrachten. Stemmingsveranderingen zijn doorgaans merkbaar na 2 á 3 sessies.
Aanzienlijke gedragsverandering vindt gewoonlijk plaats met 2 á 3 maanden: afhankelijk van de complexiteit van de casus en de bereidheid en van de participant.

 

Gemiddeld zijn mensen na 6 á 7 sessies in staat om het verder zelf op te pakken: ook dit is afhankelijk van de complexiteit van de casus en de bereidheid en van de participant. Mijn psychotherapie wordt in principe niet vergoed door een zorgverzekeraar. Toch, omdat psychische problemen ook voor problemen op de werkvloer kunnen zorgen, zijn werkgevers vaak welwillend om te bijdragen aan de individuele therapiesessies. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor je werkgever. Het tarief wat ik hanteer vindt je hier.


⇨ Bel voor een vrijblijvend adviesconsult en boek direct je gratis eerste gesprek ⇦BLOG | Hoogwaardige Psychotherapie: snel resultaat en effectieve aanpak

 

Ontdek de effectieve benadering van psychotherapie met verbazingwekkend snelle resultaten op een termijn. Cognitieve gedragstherapie draait om actie en verantwoordelijkheid nemen voor jouw aandeel. Praktische tools en oefeningen vormen de successleutel tot het aanpakken van jouw psychische problematiek, wat leidt tot aantoonbare verbetering van je emotioneel welzijn.

Hoogwaardige psychotherapie (TIP)

Ontdek de effectieve benadering van psychotherapie met verbazingwekkend snelle resultaten op een termijn. Cognitieve gedragstherapie draait om actie en verantwoordelijkheid nemen voor jouw aandeel. Praktische tools en oefeningen vormen de successleutel tot het aanpakken van jouw psychische problematiek, wat leidt tot aantoonbare verbetering van je emotioneel welzijn.

Lees meer »