Daphne  •  Wie ben ik en wat maakt het verschil?


MfN mediator
RE gedragstherapeut
Psychosociaal specialist


Mijn naam is Daphne: jouw betrouwbare partner voor psychosociale ondersteuning en doelgerichte begeleiding. Ik ben eigenaar van- en behandelaar bij uwCONFLICT.NLmediation en coaching. Als MfN mediator, RE gedragstherapeut en psychosociaal (trauma) specialist, sta ik klaar om jou te begeleiden in diverse aspecten van het leven.

Mijn focus ligt op psychosociaal georiënteerde mediation, psychotherapie en relatietherapie. Ik bied meer dan louter een uitweg of conflictoplossing; ik streef naar diepgaande persoonlijke groei en herstel of versteviging van relatiebanden. Met mijn professionele onderhandel- en gesprekstechnieken faciliteer ik gesprekken op grond van wederzijds respect en effectieve, constructieve communicatie. 

Ik werk met diverse benaderingen, waaronder gesprekstherapie, cognitieve gedragstherapie (CGT), rationeel emotieve gedragstherapie (REGT), acceptance and commitment therapie (ACT), hypnose therapie en Eye Movement Desensitization Reprocessing (EMDR). Mijn expertise omvat ook psychopathologie en medisch-psychosociale gezondheid, waardoor je bij mij een uitgebreid scala aan diensten vindt. Samen werken we aan jouw welzijn en de oplossingen die je zoekt. 


Ik ben moeder, echtgenoot, dochter, kleine en grote (stief)zus. 
Samen met mijn echtgenoot en zoon woon ik in Bunschoten, waar ik opgegroeid ben. Dit ligt op 15 minuten van hartje Amersfoort, Nijkerk en Baarn. Ik hou van quality time met mijn gezin, karaoke- avonden met mijn vrienden en het hebben van een échte, duurzame connectie met de mensen om mij heen. 

Deze blíjf ik leuk vinden:C T R L   +   A L T   +   D E L

control your emotions
alter your behaviour
delete irrational, not helping thoughts@hartogconflict

Dit vind jij leuk:Klik hier voor een gratis adviesconsult.

Reserveer direct een gratis eerste gesprek:
via zoom, bij mij in de praktijk of op een andere gewenste locatie.@hartogconflict


Optimale kwaliteit in
mediation en coaching:
een holistische benadering.


Mediation en coaching hebben veel overeenkomsten en vullen elkaar perfect aan. Of het nu gaat om conflicten met anderen, groepen of innerlijke strubbelingen. Een doeltreffende conflictoplossing is van essentieel belang, al dan niet uitgesproken in de vorm van een hulpvraag.

In mijn mediation en coaching trajecten voegt een psychosociale benadering aanzienlijke waarde toe. Dit resulteert in échte verwerking, persoonlijke ontwikkeling, emotionele groei en een verhoogd vermogen tot relativeren, gebaseerd op meer dan slechts je eigen referentiekader, waardeoordelen en ervaringen. Cognitieve gedragstherapie (CGT, REGT, ACT) is bijna altijd een integraal onderdeel van mijn psychosociaal georiënteerde trajecten.

Wanneer dieperliggende belemmeringen of trauma zich voordoet, maak ik gebruik van EMDR of Hypnose therapie voor trauma werk en innerlijk kind werk.  Wanneer je even de weg kwijt bent, bel dan voor een vrijblijvend adviesconsult. Of reserveer direct een gratis inzichtsessie: via zoom, in mijn praktijk, of op een andere gewenste locatie.


Kies voor optimale kwaliteit
in je welzijn en start vandaag
jouw reis naar inzicht en balans!


Waarom cliënten voor mij kiezen:
een compleet zorgaanbod.Je profiteert van een allesomvattend zorgpakket.
Ik let op lichamelijke en psychische klachten,
en denk mee in de oplossing hierin.

Ik ben niet bang om naar de zere plek te gaan
en zorg dat jij daar ook niet meer bang voor bent.Want we hebben alle tijd en jij bent veilig bij mij.

Zo'n moment waar je trots op kan zijn:
rouw- relatietherapie na een scheiding.''Ik heb jou gekozen, omdat jij het complete pakket biedt.
Wij streven naar een harmonieuze scheiding.Na 1:2 en 1:1 begeleiding, zijn zij na de zogenoemde proefscheiding
in harmonie bij elkaar gebleven.