Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bij een 'no show', niet tijdige annulering of wijziging wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Check de algemene voorwaarden.


2024 - 2025
Tarieven mediation • coaching
uwCONFLICT.NL


Voor psychosociaal georiënteerde mediation en coaching hanteer ik dezelfde tarieven als voor psychotherapie of relatietherapie. Het verschil zit 'm voornamelijk in het aantal sessies wat op voorhand wordt gecontracteerd. De onderstaande tarieven schetsen losafgenomen sessies en kunnen gereduceerd worden. De onderstaande tarieven zijn exclusief BTW.

 

Op alle overeenkomsten waaronder de mediationovereenkomst, behandelovereenkomst, afspraken en intakes zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

 

Ik val als Senior CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl

TARIEF MEDIATION

111,00 per uur

TARIEF COACHING • PSYCHOTHERAPIE

111,00 per uur

TARIEF COACHING • RELATIETHERAPIE

111,00 per uur

GRATIS INTAKE
Kosteloos ontmoeten voor diegene die besluiten een vervolgsessie af te nemen bij uwCONFLICT.NL

 

Een eerste gesprek 'het intakegesprek' is voor cliënten kosteloos, wanneer zij besluiten een vervolgsessie af te nemen.
Wanneer er achteraf besloten wordt om geen vervolgafspraken te maken, dan zullen de kosten van de intake in rekening worden gebracht.
Deze kosten staan gelijk aan de kosten voor een 'normale' sessie.BLOG | Check hier hoe je voor vergoeding in aanmerking kan komen

 

Werkgevers investeren graag in werknemers! En dat is mooi, want een coaching traject kost een hoop geld. Nog steeds blijkt dat een grote reden voor cliënten om niet te beginnen aan een traject of vroegtijdig te stoppen. En dat, terwijl geestelijke gezondheid bij navraag, op één staat. 87,7% van de werkgevers kiezen ervoor om coaching met psychotherapie volledig te sponsoren. Immers hebben zij ook baat bij een psychisch gezonde medewerker.


 

Op elke mondelinge of schriftelijke afspraak met uwCONFLICT.NL • mediation en coaching zijn de algemene voorwaarden van uwCONFLICT.NL • mediation en coaching van toepassing. De verwijzing van deze Algemene Voorwaarden tref je in de handtekening van mijn e-mail en in de footer van een offerte. Deze Algemene Voorwaarden zijn online inzichtbaar en te downloaden, zodat deze op een ander gewenst offline moment eveneens in te zien zijn. In deze Algemene Voorwaarden vind je belangrijke aspecten, zoals o.a.:

 

  • Tarieven

  • Laattijdig wijzigen afspraak, 'No show'

  • Vroegtijdig een traject beëindigen


Ik val als CAT- collectief therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/” Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/