Deze EMDR behandelaar heeft geen wachtlijst en neemt nieuwe cliënten aan.


EMDR in de buurt van Amersfoort!

Psychische problemen oplossen met EMDR therapie is de eerste stap naar een stressarm en ontspannen leven.


EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) is een kortdurende, effectieve en duurzame vorm van psychotherapie voor mensen die last blijven houden van nare herinneringen of traumatische ervaringen. Deze nare herinneringen of traumatische ervaringen kunnen het e.e.a. veroorzaken, zoals bijvoorbeeld: angst en paniek, PTSS (posttraumatische stressstoornis), een laag zelfbeeld, onzekerheid of depressieve gevoelens.

 

EMDR is een eerste-keuze-behandelingen voor zaken
die in direct verband met het verleden staan.Een EMDR behandeling bij uwCONFLICT.NL richt zich op het verwerken van beladen of traumatische herinneringen door middel van oogbewegingen en andere vormen van afleiding, terwijl je je tegelijkertijd richt op de beladen of traumatische herinnering. Door deze gerichte aandacht wordt de emotionele lading van de herinneringen verminderd, waardoor ze minder invloed hebben op je dagelijks leven.

 

EMDR is geschikt voor mensen van alle leeftijden, van kinderen tot volwassenen, en kan worden aangepast aan individuele behoeften en voorkeuren. Of je nu recentelijk een traumatische ervaring hebt meegemaakt of al jarenlang worstelt met de gevolgen ervan: EMDR is een effectieve manier zijn om de last van het psychotrauma te verminderen en weer grip te krijgen op je leven.

 

Door te werken aan het verwerken van traumatische herinneringen en het aanpakken van je angsten, biedt EMDR perspectief op herstel. Het is een wetenschappelijk onderbouwde psychotherapie die mensen helpt om hun veerkracht te versterken en hun welzijn te verbeteren, zodat ze weer vol vertrouwen de toekomst tegemoet kunnen gaan.

Start je EMDR-psychotherapie met een gratis sessie ⤵

 

Elk nieuw traject voor EMDR-psychotherapie begint met een kosteloze eerste sessie. Tijdens deze sessie verkennen we van beide kanten of er een klik is en bepalen we samen of ik de geschikte EMDR-behandelaar ben. 

 

Gedurende de sessies voorzie ik je van praktische tools. Dit biedt niet alleen waardevol inzicht, maar bevordert ook je emotioneel welzijn. Ontdek de positieve veranderingen die EMDR-psychotherapie kan brengen en neem de eerste stap naar een stressarm en ontspannen leven.


⇨ Bel voor een vrijblijvend advies en boek direct je kosteloze eerste gesprek ⇦