Relatietherapie  •  Momenteel geen wachtlijst!


Relatietherapie in de buurt van Amersfoort!

Relatieproblemen oplossen met psychosociale relatietherapie is de eerste stap naar een harmonieuze relatie.


Relaties kennen de mééste ongeschreven 'regels': of het nu gaat om de relatie tot je ouders of om je huwelijk. 
Deze onuitgesproken (voor)oordelen, aannames of verwachtingen veroorzaken ruis in de interpretatie, communicatie- of opvoedstijl en leidt tot grote problemen in de relatie. Dit merk je niet alleen thuis, maar ook op het werk of andere vlakken. Het is tijd voor verandering.

 

Bij uwCONFLICT.NL • mediation en coaching werken we individueel en samen aan de relatieproblemen. Via cognitieve gedrags- analyse en therapie komen we bij je gevoelens en je gedachten. Individueel leer je hoe je een gezondere, meer rationele en ruisvrije benadering kan hanteren, wat leidt tot meer rust en energie. Dit maakt dat je minder gevoelig bent voor aannames of (voor)oordelen en je meer begrip kan hebben voor de standpunt van een ander. Je leert je te voeden op het positieve, zoals liefde en minder op het negatieve.

 

Hoe zou jij het vinden om in de toekomst substantieel te kunnen bijdragen aan een gezondere dynamiek binnen al je relaties? Scroll even verder voor meer informatie over relatietherapie, de duur en kosten van een relatietherapie traject.

 

 

Bereik duurzame oplossingen en herstel de balans in jouw relatie: 
Neem vandaag nog contact op voor relatietherapie.

Start je relatietherapie met een gratis sessie:

Elk nieuw traject voor relatietherapie begint met een kosteloze eerste ontmoeting. Tijdens deze gratis eerste sessie verkennen we van beide kanten of er een klik is en bepalen we samen of ik de geschikte relatietherapeut ben.

 

Wanneer we besluiten om samen aan de slag te gaan, maak ik voornamelijk gebruik van gesprekstherapie en cognitieve gedragstherapie. In gevallen van diepgewortelde belemmeringen kan ik ook doelgerichte psychotherapie inzetten, zoals EMDR of Hypnose therapie.

 

Gedurende de sessies voorzie ik alle partijen van diezelfde effectieve en praktische tools. Dit biedt niet alleen waardevol inzicht, maar bevordert ook de verbinding tussen jullie.
Mijn manier van werken omvat individuele en gezamenlijke sessies: dit blijkt in de regel meer effect en impact te hebben. Huiswerk opdrachten zijn eveneens aan de orde.
Aanzienlijke gedragsverandering vindt gewoonlijk plaats met 2 á 3 maanden: afhankelijk van de complexiteit van de casus en de bereidheid en van de participant.

 

Gemiddeld zijn mensen na 6 á 7 sessies in staat om het verder zelf op te pakken: ook dit is afhankelijk van de complexiteit van de casus en de bereidheid en van de participant. Relatietherapie wordt in principe niet vergoed door een zorgverzekeraar. Toch, omdat relatieproblemen ook voor problemen op de werkvloer kunnen zorgen, zijn werkgevers vaak welwillend om te bijdragen aan de individuele therapiesessies. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor je werkgever. Het tarief wat ik hanteer vindt je hier.


⇨ Bel voor een vrijblijvend adviesconsult en boek direct je gratis eerste gesprek ⇦BLOG | Psychosociale Relatietherapie: snel resultaat en effectieve aanpak


Ontdek de vernieuwde benadering van relatietherapie met verbazingwekkend snelle resultaten op korte termijn. Psychosociale relatietherapie draait om actie en verantwoordelijkheid nemen voor jouw aandeel. Samenwerken, maar ook zelfstandig werken vormen de successleutel tot het aanpakken van relatieproblemen, wat leidt tot aantoonbare vooruitgang in de relatie.

Psychosociale Relatietherapie (TIP)

Ontdek de vernieuwde benadering van relatietherapie met verbazingwekkend snelle resultaten op korte termijn. Psychosociale relatietherapie draait om actie en verantwoordelijkheid nemen voor jouw aandeel. Samenwerken, maar ook zelfstandig werken vormen de successleutel tot het aanpakken van relatieproblemen, wat leidt tot aantoonbare vooruitgang in de relatie.

Lees meer »