Deze MfN mediator heeft geen wachtlijst en neemt nieuwe zaken aan.


Mediation in de buurt van Amersfoort!

Kies voor psychosociaal georiënteerde mediation: een benadering die verder gaat dan louter conflictoplossingen.


In complexe conflictsituaties biedt psychosociaal georiënteerde mediation expertise en begeleiding. Of het nu gaat om familiegeschillen, arbeidsconflicten of andere relationele uitdagingen, ik streef naar duurzame oplossingen die de relationele dynamiek in tact houdt.

uwCONFLICT.NLmediation en coaching integreert een psychosociale benaderingen in het mediationproces. Hierbij ligt de focus op het verkennen van emoties, communicatieverbetering en het aanpakken van dieperliggende kwesties. Deze aanpak bevordert niet alleen een effectieve conflictresolutie, maar ook persoonlijke groei en herstel van relaties.

 

Bereik duurzame oplossingen en herstel de balans in jouw relaties. Neem vandaag nog contact op voor mediationtraject.

Start je mediation met een gratis gesprek ⤵

Elk nieuw mediaton traject begint met een kosteloze eerste sessie. Tijdens deze sessie verkennen we van beide kanten of er een klik is en bepalen we samen of ik de geschikte mediator ben.

Als we besluiten om samen aan de slag te gaan,
 combineren we professionele onderhandeling-, gesprek- en andere mediation technieken met psychosociale inzichten.

 

Kies voor psychosociaal georiënteerde mediation voor een benadering die verder gaat dan louter conflictoplossingen. Ontdek verdiepende verbinding en bereik duurzame resultaten in jouw persoonlijke en professionele relaties. Neem contact op en start jouw reis naar herstel en harmonie.


⇨ Bel voor een vrijblijvend adviesconsult en boek direct je gratis eerste gesprek ⇦BLOG | Mediation dat verder gaat dan louter oplossingen

Met psychosociaal georiënteerde mediation bied ik meer dan alleen een conflictoplossing. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin de psychosociale aspecten van de situatie ook op waarde geschat worden. Of het nu gaat om familiegeschillen, arbeidsconflicten, of andere uitdagingen: psychosociaal georiënteerde mediation sessies zijn gericht op het begrijpen en aanpakken van de diepere lagen van de kwestie.

Mediation dat verder gaat dan louter oplossingen.

Met psychosociaal georiënteerde mediation bied ik meer dan alleen een conflictoplossing. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin de psychosociale aspecten van de situatie ook op waarde geschat worden. Of het nu gaat om familiegeschillen, arbeidsconflicten, of andere uitdagingen: psychosociaal georiënteerde mediation sessies zijn gericht op het begrijpen en aanpakken van de diepere lagen van de kwestie.Tijdens deze sessies combineren we professionele mediation technieken met psychosociale inzichten. We verkennen emotionele aspecten, bevorderen effectieve communicatie en streven naar gezamenlijke groei. Het doel is naast het oplossen van conflicten, ook het bevorderen van wederzijds begrip en herstel van relaties.

Lees meer »