MfN mediator  •  Momenteel geen wachtlijst!


Mediation in de buurt van Amersfoort!

Kies voor psychosociaal georiënteerde mediation: een benadering die verder gaat dan louter conflictoplossingen.


Relaties kennen de mééste ongeschreven 'regels': of het nu gaat om de relatie tot je kinderen of je relaties op het werk. 
Deze onuitgesproken (voor)oordelen, aannames of verwachtingen veroorzaken ruis in de interpretatie, communicatie- of opvoedstijl en leidt tot grote problemen binnen relaties. Dit merk je niet alleen thuis, maar ook op het werk of op andere vlakken. Het is tijd voor verandering.

 

In complexe conflictsituaties biedt psychosociaal georiënteerde mediation expertise en begeleiding. Of het nu gaat om familiegeschillen, burenruzies of andere relationele uitdagingen: we streven naar duurzame oplossingen die de relationele dynamiek in tact houdt.

 

uwCONFLICT.NLmediation en coaching integreert een psychosociale benaderingen in het mediationproces. Hierbij ligt de focus op het verkennen van emoties, communicatieverbetering en het aanpakken van dieperliggende kwesties. Deze aanpak bevordert niet alleen een effectieve conflictresolutie, maar ook persoonlijke groei en herstel van relaties.

 

Bereik duurzame oplossingen en herstel de balans in jouw relaties: 
Neem vandaag nog contact op voor mediationtraject.

Start je mediation met een gratis gesprek:

Elk nieuw mediaton traject begint met een kosteloze eerste sessie. Tijdens deze gratis eerste sessie verkennen we van beide kanten of er een klik is en bepalen we samen of ik de geschikte mediator ben.

Wanneer we besluiten om samen aan de slag te gaan, combineren we professionele onderhandeling-, gesprek- en andere mediation technieken met psychosociale benaderingen. Gedurende de sessies voorzie ik alle partijen van diezelfde effectieve en praktische tools. Dit biedt niet alleen waardevol inzicht, maar bevordert ook de verbinding tussen jullie. Aanzienlijke gedragsverandering vindt gewoonlijk plaats met 2 á 3 maanden: afhankelijk van de complexiteit van de casus en de bereidheid en van de participant.

 

Gemiddeld zijn mensen na 6 á 7 sessies in staat om het verder zelf op te pakken: ook dit is afhankelijk van de complexiteit van de casus en de bereidheid en van de participant. Mediation wordt vaak niet vergoed door een rechtsbijstandverzekeraar. Toch, omdat conflicten ook voor problemen op de werkvloer kunnen zorgen, zijn werkgevers vaak welwillend om te bijdragen aan de individuele therapiesessies. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor je werkgever. Het tarief wat ik hanteer vindt je hier.


⇨ Bel voor een vrijblijvend adviesconsult en boek direct je gratis eerste gesprek ⇦BLOG | Mediation dat verder gaat dan louter oplossingen

Met psychosociaal georiënteerde mediation bied ik meer dan alleen een conflictoplossing. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin de psychosociale aspecten van de situatie ook op waarde geschat worden. Of het nu gaat om familiegeschillen, arbeidsconflicten, of andere uitdagingen: psychosociaal georiënteerde mediation sessies zijn gericht op het begrijpen en aanpakken van de diepere lagen van de kwestie.

Mediation dat verder gaat dan louter oplossingen.

Met psychosociaal georiënteerde mediation bied ik meer dan alleen een conflictoplossing. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin de psychosociale aspecten van de situatie ook op waarde geschat worden. Of het nu gaat om familiegeschillen, arbeidsconflicten, of andere uitdagingen: psychosociaal georiënteerde mediation sessies zijn gericht op het begrijpen en aanpakken van de diepere lagen van de kwestie.Tijdens deze sessies combineren we professionele mediation technieken met psychosociale inzichten. We verkennen emotionele aspecten, bevorderen effectieve communicatie en streven naar gezamenlijke groei. Het doel is naast het oplossen van conflicten, ook het bevorderen van wederzijds begrip en herstel van relaties.

Lees meer »