Deze ACT behandelaar heeft geen wachtlijst en neemt nieuwe cliënten aan.


ACT in de buurt van Amersfoort!

Psychische problemen oplossen met acceptance & commitment therapie is de eerste stap naar een stressarm en ontspannen leven.


Acceptance and Commitment Therapy (ACT) is een innovatieve vorm van psychotherapie die zich richt op het vergroten van psychologische flexibiliteit en het bevorderen van een waardevol leven, ondanks de aanwezigheid van negatieve gedachten en emoties. ACT is geschikt voor mensen die worstelen met een breed scala aan psychische problemen, zoals angsten, burn-out, depressie, stress en traumagerelateerde problemen.

ACT is vooral geschikt voor mensen die vastlopen in een patroon van vermijding, waarbij ze negatieve gedachten en gevoelens proberen te vermijden of onderdrukken. Deze vorm van psychotherapie moedigt mensen aan om hun gedachten en emoties te accepteren in plaats van ertegen te vechten, en om hun gedrag af te stemmen op hun persoonlijke waarden en doelen.

Deze psychotherapie is geschikt voor mensen van alle leeftijden en achtergronden, en kan worden aangepast aan individuele behoeften en omstandigheden. Het is vooral effectief voor mensen die open staan voor het verkennen van nieuwe manieren van denken en handelen, en die bereid zijn om zich in te zetten voor verandering en groei.
ACT is ook geschikt voor mensen die streven naar een diepgaand begrip van zichzelf en hun emoties, en die op zoek zijn naar manieren om meer voldoening en betekenis te vinden in hun leven.

 

Door het ontwikkelen van mindfulness vaardigheden
en het vergroten van psychologische flexibiliteit,
kunnen mensen een leven leiden dat meer in lijn is met
hun diepste waarden en verlangens.

 

 

ACT is een waardevolle psychotherapie voor iedereen die op zoek is naar manieren om meer voldoening, betekenis en veerkracht te vinden in het leven, ongeacht de uitdagingen die ze tegenkomen.

Start je acceptance and commitment therapy met een gratis sessie ⤵

 

Elk nieuw traject voor acceptance and commitment therapy begint met een kosteloze eerste sessie. Tijdens deze sessie verkennen we van beide kanten of er een klik is en bepalen we samen of ik de geschikte ACT therapeut ben.

Gedurende de sessies voorzie ik je van praktische tools. Dit biedt niet alleen waardevol inzicht, maar bevordert ook je emotioneel welzijn. Ontdek de positieve veranderingen die acceptance and commitment therapy kan brengen en neem de eerste stap naar een stressarm en ontspannen leven.


⇨ Bel voor vrijblijvend advies en boek direct je kosteloze eerste gesprek ⇦