Deze cognitief gedragstherapeut heeft geen wachtlijst en neemt nieuwe cliënten aan.


CGT in de buurt van Amersfoort!

Psychische problemen oplossen met cognitieve gedragstherapie is de eerste stap naar een stressarm en ontspannen leven.


CGT (Cognitieve Gedragstherapie) is een veelgebruikte en effectieve vorm van psychotherapie die gericht is op het identificeren en veranderen van niet helpende of negatieve gedachten en gedragspatronen die bijdragen aan psychische problemen. Deze psychotherapie is geschikt voor een breed scala aan mensen die worstelen met psychische aandoeningen, emotionele problemen of gedragsproblemen.

 

CGT is geschikt voor mensen van alle leeftijden, van kinderen tot volwassenen en ouderen. Het kan worden toegepast bij verschillende psychische aandoeningen, waaronder burn-out, depressie, angsten, obsessief-compulsieve stoornis (OCS), posttraumatische stressstoornis (PTSS) en slaapproblemen.

De psycho therapie richt zich op het onderzoeken van de relatie tussen gedachten, gevoelens en gedragingen. Door samen te werken met een cognitieve gedragstherapeut leren mensen om negatieve en onrealistische gedachten te herkennen en uit te dagen, en om gezondere gedachten en gedragingen te ontwikkelen.

 

CGT stelt mensen in staat effectiever omgaan met
stress, emoties en moeilijke situaties in hun leven.

 

 

CGT is ook geschikt voor mensen die streven naar persoonlijke groei en verbetering. Door het aanleren van gezonde coping strategieën, probleemoplossende vaardigheden en assertiviteitstechnieken kunnen mensen hun zelfvertrouwen vergroten en een beter begrip krijgen van zichzelf en hun relaties.
Het is wezenlijk een veelzijdige en waardevolle psychotherapievorm voor iedereen die op zoek is naar manieren om hun mentale gezondheid te verbeteren, hun emotionele welzijn te versterken en beter om te gaan met de uitdagingen van het leven.

Start je cognitieve gedragstherapie met een gratis sessie ⤵

 

Elk nieuw traject voor cognitieve gedragstherapie begint met een kosteloze eerste sessie. Tijdens deze sessie verkennen we van beide kanten of er een klik is en bepalen we samen of ik de geschikte cognitieve gedragstherapeut ben.

Gedurende de sessies voorzie ik je van praktische tools. Dit biedt niet alleen waardevol inzicht, maar bevordert ook je emotioneel welzijn. Ontdek de positieve veranderingen die cognitieve gedragstherapie kan brengen en neem de eerste stap naar een stressarm en ontspannen leven.


⇨ Bel voor vrijblijvend advies en boek direct je kosteloze eerste gesprek ⇦