Hoogwaardige psychotherapie (TIP)Hoogwaardige Psychotherapie: snel resultaat en effectieve aanpak ⤵

Ontdek de effectieve benadering van psychotherapie met verbazingwekkend snelle resultaten op een termijn. Cognitieve gedragstherapie draait om actie en verantwoordelijkheid nemen voor jouw aandeel. Praktische tools en oefeningen vormen de successleutel tot het aanpakken van jouw psychische problematiek, wat leidt tot aantoonbare verbetering van je emotioneel welzijn.

 

In de context van psychosociaal georiënteerde psychotherapie richten we ons specifiek op het aanpakken van onverwerkte pijn, complexe trauma's, belemmerende gedachten- en gedragspatronen: oorzaken van je psychisch lijden.

 

Bij uwCONFLICT.NLmediation en coaching de cliënt centraal. De focus ligt op het betrekken van de cliënt bij het begrijpen van het ontstaan en in stand houden van de klachten. Onze therapieën zijn ontworpen om de cliënt te helpen een andere benadering te ontwikkelen, resulterend in het verminderen of verdwijnen van klachten.


Bij deze ervaren RE gedragstherapeut kun verschillende therapeutische benaderingen verwachten ⤵

Gesprekstherapie, cognitieve gedragstherapie, rationeel emotieve gedragstherapie, hypnose therapie en EMDR.

 Via je huisarts naar een basispsycholoog.

 

Voor wie tevreden is met elke psycholoog of therapeut kan via de huisarts een verwijzing krijgen naar een GZ basispsycholoog. Meestal is gesprekstherapie leidend. Deze therapiesessies worden vergoed vanuit de basisverzekering, je betaald enkel je eigen risico. Bij de verzekering kun je omstel en een betalingsregeling vragen. Voor een basispsycholoog van de reguliere zorg betreft er een wachttijd van ca. 8-10 weken

 

Denk je 5-6 sessies nodig te hebben? Of heb je je eigen risico hoog staan? Dan kun je voor hetzelfde geld psychotherapie ontvangen van een door jou uitgekozen specialist.

 

Via de basisverzekering krijg je maximaal 10 sessies van 1 uur per jaar vergoed bij ernstige problematiek. Deze 10 sessies van 1 uur omvat een waarde van 1.281 euro. Van dit bedrag moet jij minimaal 385 euro betalen. Even een klein rekensommetje verder, draagt de verzekering bij matige problemen (4 sessies) slechts 127 euro bij. En dát is voor de meeste cliënten genoeg reden voor een vrije-keuze psycholoog, ééntje die gespecialiseerd is, ééntje waarbij jij je goed voelt! 

 

 

TIP! Jouw werkgever is vaak guller dan de zorgverzekering!

Vrijgevestigd voor persoonlijke en kwalitatieve zorg

 

 

uwCONFLICT.NLmediation en coaching is vrijgevestigd, wat betekent dat ik zelfstandig werk. Dit garandeert continuïteit en persoonlijke aandacht voor elke cliënt. Als vrijgevestigde praktijk ben ik kleinschalig en bied ik professionele zorg, vrij van onpersoonlijke procedures. Als lid van Complementair Alternatief Therapeuten (CAT) voldoet uwCONFLICT.NLmediation en coaching aan de strikte wettelijke criteria voor kwalitatieve en professionele praktijkvoering. De naleving van beroepscodes en regelmatige bij- en nascholing benadrukt de toewijding aan kwaliteit en ethiek. Een praktijk voor hoogwaardige psychotherapie.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.