Laat je onder de loep nemen door een professional op psychosociaal gebied!

Gepubliceerd op 5 juli 2023 om 14:38


Ligt het aan mij? 

Je altijd al eens afgevraagd of het nu aan jou ligt of aan iets anders? Weleens willen weten of jou manier van denken oké is? Conform de norm? Helpend? En of er dingen zijn die je tegenhouden, belemmeren en blokkeren?

 

Soms weet je het gewoon niet meer. Je denkt dat je gek geworden bent en kunt het perspectief van een professional wel waarderen. Nou, hier is je kans. Laat je eens onder de loep nemen door een specialist op psychosociaal gebied. Laten we samen eens kijken naar je lichamelijke en geestelijke gezondheid. 

 

En begin met een harmonieuze inrichting van jouw leven, ééntje waar je wel tevreden over bent. Daar waar er een gezonde balans is tussen privé en werk, date-nights en uitjes met vrienden, tijd met het gezin, de familie en me-time. Besef je dat 'me-time' onderdeel zou moeten zijn van je dagelijkse sleur.

 

Want, me-time inlassen wanneer je daar niet meer omheen kan. Is hetzelfde als alleen vitamine C. slikken, wanneer je doodziek bent.In mijn vorige blogs lees je meer over het ontsnappen aan de sleur en het toe zijn aan vakantie. Maar vooral, wanneer de behoefde aan vakantie of me-time een rode vlag is. En, hoe ik je daarbij zou kunnen ondersteunen.

 

Mijn naam is Daphne. Ik faciliteer mediation en coaching met psychotherapie en/of hypnose therapie. Mediator, rationeel emotieve therapeut en psychosociaal gezondheidsspecialist. Ik richt mij op middelmatige tot complexe problematieken binnen relaties en/of de relatie met jezelf. 

 

Kun jij mijn expertise gebruiken? Boek een vrijblijvend adviesconsult of een gratis kennismakingsgesprek

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.