RET-JE-RELATIE • Mini Mediation traject met RET • Amersfoort

Gepubliceerd op 3 april 2023 om 15:47


Loopt het thuis niet he-le-maal lekker? Check dit dan 

Zoals de situatie thuis het nu is, hóéft het niet te blijven. Maak je borst maar nat voor een 'nieuwe situatie'. Eéntje die jullie samen creëren tijdens en láng na de RET-JE-RELATIE training.
Boek nu de effectiviteits- training gericht op de liefderelatie. Een unieke training met inzichten vanuit mediation, therapie én coaching. Persoonlijk begeleid door een RET specialist die van aanpakken weet!

 

Natuurlijk heeft dat positief effect, die RET-JE-RELATIE training. Ook effectief wanneer je jullie relatie wat nieuw leven in wil blazen. 

 

Mediation Therapie Coaching 

Deze combinatie maakt de begeleiding compleet, zuiver en ontzettend veelzijdig. Ik noem het 'relatie mediation'. Omdat conflicthantering, conflictmanagement, conflictbemiddeling en de conflictoplossing key is in dit korte traject • 'RET-JE-RELATIE'. Deze training is uitermate geschikt voor koppels met en zonder kinderen. Een training gemaakt voor partners waarbij de communicatie niet zo soepel loopt of waar ruzie de overhand lijkt te nemen. Opvoeding, sex, liefdetaal, het huishouden. Het komt állemaal aan bod.

 

Met veel zorgvuldigheid heb ik de training 'RET-JE-RELATIE' vormgegeven. De mediation training bestaat uit 4 sessies van 1,5 - 2 uur en omvat een geldwaarde van 1.200 euro (!) 1 april is al voorbij, maar bij het boeken van deze training in de hele maand april (2023) geniet je van 50% KORTING. Dat hoor je goed, ja. Voor 600 euro krijgen jullie persoonlijke begeleiding van een RET specialist!  

 

 73,7% van de koppels RET zijn relatie hiermee, zitten jullie daarbij?Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.