Richt je leven zo in, dat je hier niet te vaak van hóéft te ontsnappen.

Gepubliceerd op 5 juli 2023 om 14:43


Ontevreden over de invulling van jouw leven?

Merk je dat je weinig balans kan vinden, tussen je privé- en werkleven? Tussen date-nights en uitjes met vrienden? Misschien vind je dat je de kinderen te weinig of te veel ziet?
En. Niet geheel onbelangrijk: me-time, self-love & self-care.

 

TIP! Richt je leven zo in, dat je hier niet vaak van hóéft te ontsnappen. Ja, leuk! Mooie tip, maar hoe dan? 

 

Stap één: kijk alleen naar de dingen die je (gedeeltelijk) zelf in de hand hebt en richt je op hetgeen waar je nù het meest ontevreden over bent, kies hierbij uit: relatie(s), thuissituatie of werksituatie. 

 

Wat wil je graag anders zien of waar had je wèl op gehoopt? En dan stap twee: wat kan jij doen, om de situatie positief te veranderen?STAP DRIE: DOE DAT!

 

Makkelijker gezegd dan gedaan. Maar, hé. Dat is precies wat nodig is voor beweging en verandering. Doe je niets, dan zal er weinig veranderen. Of ben jij er zo één die continu hetzelfde doet en verwacht dat de uitkomst anders zal zijn? Het kan, het kan. Of niet.

 

Mijn naam is Daphne. Ik faciliteer mediation en coaching met psychotherapie en/of hypnose therapie. Mediator, rationeel emotieve therapeut en psychosociaal gezondheidsspecialist. Ik richt mij op middelmatige tot complexe problematieken binnen relaties en/of de relatie met jezelf. 

 

Kun jij mijn expertise gebruiken? Boek een vrijblijvend adviesconsult of een gratis kennismakingsgesprek

 Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.